Viva! та арт-бренд одягу OVERALL шукає молодих митців для створення нової колекції одягу

OVERALL
Проект стартував за підтримки Українського Культурного Фонду та буде представлений на Ukrainian Fashion Week вже у вересні.

Команда арт-бренду OVERALL за підтримки Українського культурного фонду та журнал VIVA! оголошують OPEN CALL серед молодих художників на створення нової колекції принтованого одягу. У рамках проєкту «Вдягни українське мистецтво!» вже 29 липня буде відібрано 10 переможців, чиї роботи будуть розміщені дизайнерами бренду на одязі і продемонстровані на модному показі у рамках UFW.

Заявки приймають від митців віком 18-35 років. І не лише від митців, які живуть і працюють в Україні, а й від тих, хто мешкає за кордоном.

«Працюючи у колаборації з українськими митцями вже рік, ми отримуємо десятки листів від наших художників, які проживають за кордоном: у Німеччині, Італії, Іспанії, навіть Австралії. Всі ці митці також є частиною нашої культури, тож, цілком органічно, що ми запрошуємо до участі у конкурсі і їх. Не менше 5 переможців із-за кордону ми запросимо до України, забезпечивші їм переліт», — каже засновниця бренду OVERALL Анастасія Браткова.

Читайте также

Не хранить обиды и телефоны бывших: 10 правил уверенной женщины от Холостячки Златы Огневич

Не хранить обиды и телефоны бывших: 10 правил уверенной женщины от Холостячки Златы Огневич

Вся правда о вакцинации: актриса «Дизель Шоу» Виктория Булитко показала «побочку» после прививки

Вся правда о вакцинации: актриса «Дизель Шоу» Виктория Булитко показала «побочку» после прививки

Для участі у конкурсі необхідно мати: досвід художньої практики та опис роботи та фото. Заявки просять заповнювати у google-формі на сайті бренду.

З кожного продажу автори отримають роялті згідно підписаного ліцензійного договору та подарунок — комбінезон від OVERALL з власною картиною чи фотороботою! Оцінювате митців конкурсне жюрі на чолі з найвідомішим арт-дилером країни, другом бренду OVERALL Ігорем Абрамовичем та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська. До них приєднаються фахівці у сфері моди та арту.

Дедлайн прийому заявок — 28 липня. З митцями, чиї роботи будуть відібрані для створення колекції, організатори зв'яжуться особисто.

Анна Гресь
Предыдущий материал

Fashion с мусором: актриса шоу «Мамахохотала» Анна Гресь снялась обнаженной ради экологии

Марина Боржемская
Следующий материал

В топе и кружевных брюках: Марина Боржемская подчеркнула осиную талию стильным нарядом

Новости партнеров